Control asupra utilizării energiei generate, un pas spre independență energetică

Oferim soluții de stocare inteligentă a energiei

MALMA ENERGY

Ce inseamnă stocarea energiei

Stocarea energiei este tehnologia care transformă viziunea unei lumi a independenței energetice în realitate: generezi propria energie electrică, având control asupra a cât și când o utilizezi.

Soluțiile de stocare a energiei, în special sistemele de stocare cu baterii, au devenit o parte integrantă a infrastructurii moderne de energie regenerabilă. Aceste sisteme stochează excesul de energie generată de panourile solare sau centralele eoliene pentru a fi utilizate atunci când acestea nu produc energie electrică, cum ar fi noaptea sau în zilele înnorate.

MALMA ENERGY

Beneficii

Soluțiile de stocare a energiei permit utilizarea energiei solare/eoliene stocate în perioadele în care panourile solare nu generează în mod activ electricitate.

Echilibrarea rețelei:

Stocarea energiei este flexibilă, dispecerizabil și gata de utilizare la nivelul rețelei de curent electric prin furnizarea rapidă de energie în cazul fluctuațiilor bruște ale cererii sau ofertei de energie. Aceasta îmbunătățește calitatea și fiabilitatea sistemului. De asemenea, în unele cazuri se pot crea fluxuri suplimentare de venituri sau oportunități de economisire a costurilor.

Oferă energie de rezervă:

În cazul unor întreruperi sau întreruperi de curent, sistemele de stocare a energiei pot furniza energie de rezervă, asigurând continuitatea operațiunilor dumneavoastră.

Sprijină obiectivele corporative ESG:

Performanța de mediu, socială și guvernanță (ESG) este din ce în ce mai mult o preocupare majoră atât a clienților, cât și a investitorilor. Stocarea energiei este o tehnologie sigură, nepericuloasă și are cea mai mică amprentă de carbon de pe piață.

Reducerea pierderilor de energie:

Soluțiile de stocare pot contribui la reducerea pierderilor de energie în rețeaua electrică prin echilibrarea eficientă a ofertei și cererii, evitând suprasolicitarea echipamentelor și a rețelelor.

Pentru sistemele neconectate la rețea (off grid), sau în zonele rurale:

Unde accesul la energie este limitat, stocarea energiei poate furniza o sursă de energie stabilă și continuă, chiar și atunci când sursele de energie convenționale nu sunt disponibile.

Cui ne adresăm

La MALMA, ne adresăm clienților noștri din diverse domenii de activitate și suntem alături de ei pe tot parcursul procesului. Prin intermediul experienței noastre și a echipamentelor de calitate, ajutăm clienții să își atingă obiectivele într-un mod eficient și sustenabil.

AGRICULTURĂ

Ne ocupăm de centrale fotovoltaice pentru ferme inclusiv off-grid, pentru locurile ce nu sunt conectate la SEN dar și de diverse programe pentru industrie.

PRODUCȚIE

Cu soluțiile noastre pentru energie verde, consumul energetic în diferite arii ale producției va fi redus, iar cheltuielile diminuate.

HORECA

Oferim soluții complete pentru industria HORECA, o industrie cu un consum de energie ridicat, analize și chiar planuri pentru finanțări.

RETAIL

Serviciile noastre includ auditarea energetică, dezvoltarea proiectelor, pregătirea documentației necesare și mentenanță post implementare.

CONSTRUCȚII

Sectorul construcțiilor poate deveni mai rentabil, cu soluții optime pentru reducerea consumului de energie. Soluții pe care le identificăm și implementăm la MALMA.
MALMA ENERGY

Ce oferim

Soluțiile noastre de stocare vor fi adaptate nevoilor tale, pentru a îți permite să atingi obiectivele de durabilitate, prin reducerea emisiilor de carbon și a costurilor cu energia electrică. Soluțiile noastre de stocare sunt personalizate și adaptate nevoilor tale.

Cerințele privind sistemul de stocare variază – datorită tehnologiilor inovatoare, sistemelor inteligente și personalizate de gestionare a bateriei și designuri-lor individuale. Oferim un serviciu personalizat, la cheie, orientat pe eficientizarea costurilor, respectând cele mai înalte standarde de producție și securitate.

MALMA ENERGY

De ce sa ne alegi?

Experiență

Beneficiezi de expertiza noastră dovedită în domeniu

Echipă de specialiști

Lucrezi cu o echipă formată exclusiv din specialiști, inclusivi manageri de proiect și ingineri calificați

Oferim soluții complete

Oferim soluții complete, de la planificare până la implementare, combinând expertiza noastră cu inovația

Analizăm în amănunt fiecare situație

Analizăm cu atenție fiecare situație în parte pentru a oferi cele mai bune soluții personalizate

MALMA ENERGY

Vrei energie verde pentru afacerea ta? Hai să discutăm mai multe despre proiectul tău!

Găsim împreună cele mai bune soluții adaptate la nevoile și caracteristicile business-ului tău, astfel încât să te bucuri cât mai repede de reducerea costurilor la energie electrică.

MALMA ENERGY

Cum lucrăm pentru tine

La MALMA, ne concentrăm întotdeauna pe furnizarea de soluții personalizate și suntem alături de clienții noștri pe tot parcursul procesului, începând de la prima etapă și până după implementare.

Analizăm situația existentă

Fiecare afacere are nevoi unice iar acestea trebuie luate în considerare pentru a oferi soluții personalizate de eficiență energetică. De aceea, analizăm cu atenție consumul de energie al fiecărui client, evaluăm nevoile și obiectivele lor și identificăm ce anume trebuie îmbunătățit.

Propunem soluții de eficientizare energetică

Acestea vor acoperi instalarea de centrale fotovoltaice și de sisteme de management al energiei, iluminat eficient din punct de vedere energetic, exploatarea căldurii reziduale, în funcție de nevoile specifice.

Propunem soluții de finanțare

Identificăm programe de finanțare adecvate fiecărei soluții de eficientizare energetică identificată, oferim suport în accesarea fondurilor europene, alegerea surselor de finanțare pentru proiectele de investiții și nu numai.

Ne ocupăm de implementare

Implementarea sistemelor noastre de eficiență energetică este efectuată rapid și cu o perturbare minimă a activităților, astfel încât companiile să poată continua să funcționeze în mod normal, în timp ce beneficiază de economii semnificative la costurile cu energia electrică.

MALMA ENERGY

Rezultatele noastre

35

Proiecte finalizate

96

Clienți mulțumiți

100%

Soluții inovative

100%

Echipă specializată

MALMA ENERGY

Discută acum cu echipa MALMA

Planificăm și simulăm o centrală solară în etapa de colectare a datelor inițiale;

Suntem angajați în elaborarea și aprobarea documentației proiectului;

Furnizăm un set complet de echipamente și materiale șantierului;

Ne ocupăm de toate lucrările de construcție și electrice, de punerea în funcțiune a instalației.

Completează formularul și află mai multe despre serviciile Malma Energy.