Instalare centrale fotovoltaice

Executăm o gamă completă de lucrări, inclusiv proiectarea și instalarea de panouri fotovoltaice pe acoperișul clădirilor companiilor, precum și monitorizarea și întreținerea ulterioară a centralelor fotovoltaice.

MALMA ENERGY

Serviciul de instalare centrale fotovoltaice - EPC

Oferim servicii complete pentru constructia de centrale fotovoltaice: proiectare, procurare echipamente, instalare, punere in functiune, conectare si mentenanta - EPC.

Dimensionarea centralei fotovoltaice se realizează, urmărind maximizarea producției de energie pe durata de viață a acesteia, in baza unei analize de tip LCOE (Lecelized cost of energy). Valoarea investiției (construire și exploatare a centralei) este determinată de suprafață, locatie, curbe de consum si producție, estimare evoluție cost energie.


Am câștigat o experiență considerabilă în implementarea proiectelor de diferite dimensiuni, atât a celor mai mici cât și a unora de anvergură.

Beneficiile solutiei turn-key

Prin colaborarea cu un singur contractor, ai siguranța că fiecare etapă a proiectului de dezvoltare este controlată cu atenție, inclusiv partea de logistică, reglementările și problemele de construcție, astfel încât putem garanta calitatea și eficiența întregului proces.

Realizăm toate lucrările la cheie până la punerea în funcțiune a centralei fotovoltaice și ulterior monitorizarea activitatii acesteia.

La cerere, se poate încheia contract pentru O&M (operare si mentenanță) a centralelor fotovoltaice. Îți oferim o soluție câștigătoare pentru a reduce costurile cu energia.

Cui ne adresăm

La MALMA oferim serviciul de instalare a centralelor fotovoltaice tuturor clienților care sunt consumatori de energie și își doresc o eficientizare a costurilor și pivotarea către o energie regenerabilă.

IMM-URI SI INTREPRINDERI MARI

Indiferent de dimensiunea companiei, la noi găsești susținerea necesară pentru adoptarea celor mai bune soluții energetice.

ONG-URI

Indiferent de profilul afacerii, îți poți aduce și tu contribuția la crearea unui mediu sănătos.

HORECA

Industria ospitalității este mare consumatoare de energie. Noi te putem ajuta să eficientizezi costurile la energie.

AGRICULTURA

Împreună putem reduce costurile și emisiile de carbon, pentru un mediu mai sănătos. Primești de la noi tot suportul necesar!
MALMA ENERGY

Ai nevoie de consultanță privind instalarea unor centrale fotovoltaice?

Hai să discutăm în detaliu care sunt nevoile companiei tale!

MALMA ENERGY

De ce sa alegi acest serviciu de la Malma

Experiența noastră își spune cuvântul când vine vorba despre instalarea centralelor fotovoltaice.

Constructie la cheie

Ne ocupăm de contractarea generală pentru construcția la cheie a centralelor fotovoltaice comerciale, aceasta reprezentând principala noastră activitate.

Zeci de sisteme construite

Am construit zeci de sisteme fotovoltaice de diferite tipuri și capacități.

Punem la dispozitie servicii de intretinere

Punem la dispoziție și servicii de întreținere pentru centralele fotovoltaice.

Expertiza tehnica maxima

Lucrând cu noi, vei primi expertiză tehnică maximă și suport profesional în toate etapele de proiectare, construcție și exploatare a unei centrale fotovoltaice.

MALMA ENERGY

Cum lucrăm pentru tine

La MALMA, ne concentrăm întotdeauna pe furnizarea de soluții personalizate și suntem alături de clienții noștri pe tot parcursul procesului, începând de la prima etapă și până după implementare.

Pasul 1

Analizăm și dimensionăm centralele fotovoltaice, ținând cont de nivelul și modul de consum, forma acoperișului, spațiul liber pe suprafață, sol, climă, teren, nivelul de insolație din regiune etc

Pasul 2

Ne ocupăm de întocmirea proiectului tehnic la nivel de DTAC (documentație tehnica pentru obținerea avizului de construire) și DE (detalii execuție).

Pasul 3

Livrare echipamente, instalare, punere in funcțiune, racordare la rețea

Pasul 4

Întocmire documentație avizare, obținere avize și certificate conform cerințelor legale: ATR, certificat de racordare, certificat producător). Operare centrală fotovoltaică: gestionare producție de energie.

MALMA ENERGY

Rezultatele noastre

35

Proiecte finalizate

96

Clienți mulțumiți

100%

Soluții inovative

100%

echipă specializată

MALMA ENERGY

Discută acum cu echipa MALMA

Planificăm și simulăm o centrală solară în etapa de colectare a datelor inițiale;

Suntem angajați în elaborarea și aprobarea documentației proiectului;

Furnizăm un set complet de echipamente și materiale șantierului;

Ne ocupăm de toate lucrările de construcție și electrice, de punerea în funcțiune a instalației.

Completează formularul și află mai multe despre serviciile Malma Energy.