Centrale fotovoltaice pentru costuri reduse și un mediu mai sănătos

Oferim o soluție completă pentru implementarea proiectelor fotovoltaice. Practic, noi ne ocupăm de eficientizarea consumului de energie electrică, iar soluțiile propuse țin cont de o analiză la 360 de grade.
MALMA ENERGY

Ce oferim

Venim către tine cu soluții adaptate nevoilor tale, ce îți permit să își atingi obiectivele de durabilitate, prin reducerea emisiilor de carbon și a costurilor cu energia electrică, precum și reducerea emisiilor de CO2 în atmosferă.

Dorim să schimbăm modul în care acestea utilizează energia, prin soluții simple, profitabile și sigure pentru producerea și consumul de energie regenerabilă.

MALMA ENERGY

Descrierea companiei

Compania este specializată în construcția de centrale și parcuri fotovoltaice. De mulți ani lucrăm în format B2B și implementăm proiecte de investiții și construcții în calitate de antreprenor general. La cererea clientului, oferim suport pentru toate procedurile de licențiere și aprobare necesare obținerii unei licențe de producere a energiei electrice și a certificatului de prosumator.

Experiența acumulată în implementarea unor proiecte fotovoltaice pentru companii de top din România printre care: Mega Image, Kaufland, Tenaris și studiile de fezabilitate, realizate pe companii din diverse segmente de activitate (exemplu: Angst), au generat o bună cunoaștere a nevoilor și așteptărilor pieței.

Iată care sunt principalele tipuri de centrale fotovoltaice: 

MALMA ENERGY

Soluțiile noastre constau în:

– Evaluare energetică în baza căreia se pot identifica variante de eficientizare energetică; 

– Propunere soluții de eficientizare energetică: 

  1. parcuri fotovoltaice –  EPC: engineering, procurement, construction 
  2. stocare energie; 
  3. stații de încărcare electrice; 
  4. transformarea căldurii reziduale în electricitate – ciclul Rankine; 
  5. instalații de producere a hidrogenului verde; 
  6. instalații eoliene – studii de fezabilitate PNRR 
  7. clădiri cu zero consum energetic – „green buildings”; 

– Realizăm: audit energetic, SF, PT, DALI 

– Venim cu propuneri de finanțare 

Cui ne adresăm

La MALMA, ne adresăm clienților noștri din diverse domenii de activitate și suntem alături de ei pe tot parcursul procesului. Prin intermediul experienței noastre și a echipamentelor de calitate, ajutăm clienții să își atingă obiectivele într-un mod eficient și sustenabil.

AGRICULTURĂ

Ne ocupăm de centrale fotovoltaice pentru ferme inclusiv off-grid, pentru locurile ce nu sunt conectate la SEN dar și de diverse programe pentru industrie.

PRODUCȚIE

Cu soluțiile noastre pentru energie verde, consumul energetic în diferite arii ale producției va fi redus, iar cheltuielile diminuate.

HORECA

Oferim soluții complete pentru industria HORECA, o industrie cu un consum de energie ridicat, analize și chiar planuri pentru finanțări.

RETAIL

Serviciile noastre includ auditarea energetică, dezvoltarea proiectelor, pregătirea documentației necesare și mentenanță post implementare.

CONSTRUCȚII

Sectorul construcțiilor poate deveni mai rentabil, cu soluții optime pentru reducerea consumului de energie. Soluții pe care le identificăm și implementăm la MALMA.
MALMA ENERGY

De ce sa ne alegi?

Realizăm un serviciu integrat constând în:

- Analiză și dimensionare parcuri fotovoltaice
- Studiu fezabilitate cf HG 907

Pro tehnic (PT)

întocmirea proiectului tehnic la nivel de DTAC (documentație tehnică pentru obținerea avizului de construire) și DE (detalii execuție).

Analiza cost-beneficiu

calcul amortizare investiție, IRR conform HG 907

Instalare, punere în funcțiune, racordare la rețea

Instalare, punere în funcțiune, racordare la rețea

Mentenanță

Gestionare producție de energie – operare parc.

MALMA ENERGY

Cum lucrăm pentru tine

La MALMA, ne concentrăm întotdeauna pe furnizarea de soluții personalizate și suntem alături de clienții noștri pe tot parcursul procesului, începând de la prima etapă și până după implementare.

Analizăm situația existentă

Fiecare afacere are nevoi unice iar acestea trebuie luate în considerare pentru a oferi soluții personalizate de eficiență energetică. De aceea, analizăm cu atenție consumul de energie al fiecărui client, evaluăm nevoile și obiectivele lor și identificăm ce anume trebuie îmbunătățit.

Propunem soluții de eficientizare energetică

Acestea vor acoperi instalarea de centrale fotovoltaice și de sisteme de management al energiei, iluminat eficient din punct de vedere energetic, exploatarea căldurii reziduale, în funcție de nevoile specifice.

Propunem soluții de finanțare

Identificăm programe de finanțare adecvate fiecărei soluții de eficientizare energetică identificată, oferim suport în accesarea fondurilor europene, alegerea surselor de finanțare pentru proiectele de investiții și nu numai.

Ne ocupăm de implementare

Implementarea sistemelor noastre de eficiență energetică este efectuată rapid și cu o perturbare minimă a activităților, astfel încât companiile să poată continua să funcționeze în mod normal, în timp ce beneficiază de economii semnificative la costurile cu energia electrică.

MALMA ENERGY

Vrei energie verde pentru afacerea ta? Hai să discutăm mai multe despre proiectul tău!

Găsim împreună cele mai bune soluții adaptate la nevoile și caracteristicile business-ului tău, astfel încât să te bucuri cât mai repede de reducerea costurilor la energie electrică.

MALMA ENERGY

Rezultatele noastre

35

Proiecte finalizate

96

Clienți mulțumiți

100%

Soluții inovative

100%

echipă specializată

MALMA ENERGY

Discută acum cu echipa MALMA

Pentru a oferi cele mai bune soluții, specialiștii noștri realizează analize detaliate privind obiceiurile de consum, nevoile de energie electrică ale companiei tale și vin cu variante croite fix pentru tine.

Proiectul este realizat special pentru afacerea ta

Cunoști costurile de la început

Te ajutăm să obții finanțarea potrivită

Implementăm soluțiile și ne ocupăm și de mentenanța lor, fiind alături de tine pe toată durata de viață a acestora.

Completează formularul și află mai multe despre serviciile Malma Energy.