Hidrogenul: energia viitorului esențială pentru un mediu curat

Hidrogenul verde are toate atuurile pentru a deveni o variantă mai sănătoasă și mai ieftină, fiind o alternativă la combustibilii fosili
MALMA ENERGY

Ce oferim

Hidrogenul reprezintă o soluție importantă în lupta împotriva schimbărilor climatice prin capacitatea sa de a înlocui combustibilii fosili în aplicații în care decarbonizarea este mai dificilă, cum ar fi transportul maritim și aerian sau anumite procese industriale.

Ne ocupăm de tot ce ține de studii, analize preliminare, proiectare, finanțare și implementare a unui sistem de hidrogen verde.

MALMA ENERGY

Descrierea companiei

In acest mediu dinamic plin de provocări si oportunități, ne propunem sa devenim unul dintre principalii parteneri in domeniul energiei sustenabile pentru companiile din Romania si Estul Europei.

Considerăm că tranziția energetică aduce cu ea o revoluție în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică.

Credem într-un viitor în care companiile preiau controlul propriei aprovizionări cu energie, misiunea noastră fiind de a le sprijini în acest demers. 

Specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu soluții adaptate nevoilor fiecărui business, pentru ca investiția inițială să fie amortizată cât mai curând.

Cui ne adresăm

La MALMA, ne propunem să promovăm utilizarea energiei regenerabile în rândul cât mai multor consumatori, indiferent de domeniul de activitate. Oferim consultanță și planificare personalizată, iar implementarea sistemelor de energie regenerabilă este făcută cu echipamente de cea mai bună calitate și cu minimizarea costurilor.

De asemenea, suntem alături de clienții noștri și după punerea în funcțiune a sistemelor, pentru întreținere și optimizare pe termen lung.

TRANSPORTURI

Transpoerul este unul dintre cele mai promițătoare aplicații ale hidrogenului. În transportul ușor de astăzi, bateriile câștigă competiția, dar unii producători (în special Japonia) continuă să-și dezvolte modelele cu pilă de combustibil, iar rezultatele sunt din ce în ce mai promițătoare.

INDUSTRIA GREA

Industria grea este domeniul care, prin reglementări specificeeste incurajat prin legislatia europeana in domeniu să apeleze la hidrogen verde, având ca orizont 2030

INCALZIRE INDUSTRIALA

Încălzirea industrială este un sector care nu poate fi întotdeauna electrificat (pompele de căldură nu sunt întotdeauna o opțiune), iar hidrogenul poate fi o soluție parțială. În plus, infrastructura existentă (cum ar fi rețelele de gaze naturale) poate fi utilizată pentru a crește cererea. 

STOCARE DE ENERGIE

Hidrogenul verde este un purtător de energie, nu principala sursă de energie. Hidrogenul este o substanță care poate stoca energie, care poate fi apoi eliberată în mod controlat în altă parte. Prin urmare, poate fi comparabil cu bateriile cu litiu care stochează electricitatea, mai degrabă decât combustibilii fosili precum gazul natural.

 

MALMA ENERGY

Îți dorești ca afacerea ta să utilizeze energie verde? Echipa MALMA este aici pentru a te ajuta.

Ne-am propus să îți oferim soluții de eficiență energetică personalizate, astfel încât să poți beneficia rapid de o reducere a costurilor cu energia electrică și să îți îmbunătățești performanța afacerii.

MALMA ENERGY

De ce sa ne alegi?

Experienta

Beneficiezi de expertiza noastră dovedită în domeniu

Echipa de specialisti

Lucrezi cu o echipă formată exclusiv din specialiști, inclusiv manageri de proiect și ingineri calificați

Oferim solutii complete

Oferim soluții complete, de la planificare până la implementare, combinând expertiza noastră cu inovația

Analizăm în amănunt fiecare situație

Analizăm cu atenție fiecare situație în parte pentru a oferi cele mai bune soluții personalizate.

MALMA ENERGY

Cum lucrăm pentru clienții noștri

Suntem determinați să oferim clienților noștri o experiență unică și personalizată, îndrumându-i pe tot parcursul procesului, de la identificarea nevoilor lor inițiale până la finalizarea proiectelor.

Ne dedicăm în totalitate satisfacerii clienților noștri și le oferim sprijin continuu după implementarea soluțiilor. Avem încredere că le putem depăși așteptările și le oferim servicii de înaltă calitate pentru a asigura satisfacția lor pe termen lung.

Analizăm situația existentă

Pentru noi, este esențial să tratăm fiecare proiect cu o abordare personalizată. De aceea, acordăm o mare importanță înțelegerii nevoilor specifice ale fiecărui client, evaluării obiectivelor și identificării problemelor unice cu care se confruntă.

Propunem soluții de eficientizare energetică

Oferim o varietate de soluții pentru eficiența energetică, adaptate nevoilor fiecărui client. Acestea includ instalarea de sisteme pe bază de hidrogen și sisteme de management al energiei, precum și recuperarea căldurii reziduale.

Propunem soluții de finanțare

Obiectivul nostru este de a găsi sursele optime de finanțare pentru proiectele clienților noștri, inclusiv prin accesarea fondurilor europene și a altor programe de finanțare disponibile. Acest demers ne permite să oferim clienților noștri avantaje financiare semnificative, reducând costurile și maximizând beneficiile investițiilor lor în eficiența energetică.

Ne ocupăm de implementare

Ne preocupăm de faptul că implementarea sistemelor noastre de eficiență energetică se realizează rapid și cu un impact minim asupra activităților clienților noștri. Accentul este pus pe reducerea perturbărilor și garantarea unei funcționări normale a afacerii.

MALMA ENERGY

Rezultatele noastre

35

Proiecte finalizate

96

Clienți mulțumiți

100%

Soluții inovative

100%

echipă specializată

MALMA ENERGY

Discută acum cu echipa MALMA

Pentru a oferi cele mai bune soluții, specialiștii noștri realizează analize detaliate privind obiceiurile de consum, nevoile de energie electrică ale unei companii și vin cu variante croite fix pentru fiecare situație în parte.

Proiectul este creat special pentru afacerea ta;

Cunoști costurile de la început;

Te ajutăm să obții finanțarea potrivită

Implementăm soluțiile și ne ocupăm și de mentenanța lor.

Completează formularul și află mai multe despre serviciile Malma Energy.