Energia eoliană: un câștig pentru tine și pentru natură

Oferim companiilor o soluție câștigătoare pentru a reduce costurile cu energia: parcurile eoliene. Totodată, utilizarea energiei eoliene ajută la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.
MALMA ENERGY

Ce oferim

De la studii de fezabilitate si analize cost-beneficiu, la proiectare echipa noastră de specialiști oferă un serviciu complex, constând in soluții inovative, usor de implementat

MALMA ENERGY

Descrierea companiei

Suntem o companie tânără, formată dintr-o echipă de specialiști experimentați în domeniul energiei regenerabile, care pun în aplicare idei inovatoare pentru a aduce beneficii clienților și comunităților în care activăm.

De asemenea, legăturile create în timp cu principalii furnizori de tehnologie și know-how au generat noi perspective de abordare, calificându-ne astăzi drept una dintre companiile ce pot oferi soluții, îmbinând expertiza cu inovația.

Lucrând cu Malma, vei primi expertiză tehnică maximă și suport profesional în toate etapele: studiu de fezabilitate, analiza cost-beneficiu, proiectare.

Avem expertiza necesară pentru a ne ocupa de proiectele eoliene.

Realizăm studii de fezabilitate
Realizăm analize cost – beneficiu pentru a putea oferi soluții profitabile clienților noștri.

Cui ne adresăm

La MALMA, ne adresăm clienților noștri din diverse domenii de activitate și suntem alături de ei pe tot parcursul procesului. Prin intermediul experienței noastre și a echipamentelor de calitate, ajutăm clienții să își atingă obiectivele într-un mod eficient și sustenabil.

AGRICULTURĂ

Consumul de energie din agricultură poate fi optimizat, cu ajutorul energiei regenerabile.

PRODUCȚIE

Prin adoptarea soluțiilor noastre pentru energie verde, avem capacitatea de a reduce consumul energetic în diverse domenii de producție și, implicit, de a reduce costurile asociate acestuia.
MALMA ENERGY

De ce sa ne alegi?

Experienta

Avem experiență dovedită în domeniu

Echipa de specialisti

Dispunem de o echipă formată numai din specialiști: manageri de proiect și ingineri cu înaltă calificare

Solutii personalizate

Oferim soluții personalizate, îmbinând cu succes expertiza cu inovația

Analizăm în amănunt fiecare situație

Analizăm în amănunt fiecare situație în parte pentru a oferi cele mai bune soluții.

MALMA ENERGY

Cum lucrăm pentru clienții noștri

Ce trebuie să știi despre procesul nostru de lucru este că ne angajăm să oferim clienților noștri o experiență personalizată și îi sprijinim pe parcursul întregului proces, de la identificarea nevoilor lor inițiale și până la finalizarea proiectelor.

Ne asigurăm că toți clienții noștri sunt complet mulțumiți de serviciile noastre și oferim suport continuu după implementarea soluțiilor noastre.

Analizăm situația existentă

Este necesar să abordăm fiecare proiect într-un mod personalizat. De aceea, punem accent pe înțelegerea detaliată a nevoilor fiecărui client, evaluarea obiectivelor și identificarea problemelor specifice.

Realizăm studii de fezabilitate si analize cost-beneficiu

În urma analizării situației existente și a obiectivelor clienților, dimensionăm instalațiile eoliene și realizăm studiul de fezabilitate și analiza cost-beneficiu

Propunem soluții de finanțare

Ne concentrăm pe identificarea celor mai bune surse de finanțare, inclusiv accesarea fondurilor europene și a altor programe de finanțare disponibile, astfel încât clienții noștri să poată beneficia de costuri mai mici și să maximizeze beneficiile financiare ale proiectelor lor de investiții în eficiența energetică.

Acordăm asistența în procesul de implementare

Ne asigurăm că implementarea se realizează, conform studiului de fezabilitate.

MALMA ENERGY

Îți dorești ca afacerea ta să utilizeze energie verde? Atunci suntem aici pentru tine.

Scopul nostru este de a te ajuta să beneficiezi cât mai rapid de reducerea costurilor la energia electrică și de a-ți oferi soluții personalizate de eficiență energetică pentru a-ți îmbunătăți performanța afacerii.

MALMA ENERGY

Rezultatele noastre

35

Proiecte finalizate

96

Clienți mulțumiți

100%

Soluții inovative

100%

echipă specializată

MALMA ENERGY

Discută acum cu echipa MALMA

Pentru a oferi cele mai bune soluții, specialiștii noștri realizează analize detaliate privind obiceiurile de consum, nevoile de energie electrică ale unei companii și vin cu variante croite fix pentru fiecare situație în parte.

Proiectul este creat special pentru afacerea ta;

Cunoști costurile de la început;

Te ajutăm să obții finanțarea potrivită

Implementăm soluțiile și ne ocupăm și de mentenanța lor.

Completează formularul și află mai multe despre serviciile Malma Energy.