Finantare Electric-Up

Proiectul Electric UP se adresează IMM-urilor și companiilor din domeniul HORECA, scopul său fiind de a dezvolta sectorul energiei din surse regenerabile și de a crește eficiența energetică, dezvoltând infrastructura necesară pentru o rețea de transport cu zero impact asupra mediului înconjurător.

Finanțarea nerambursabilă poate ajunge să acopere până la 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, așa că reprezintă o variantă demnă de luat în calcul de orice antreprenor care dorește să investească inteligent în viitorul afacerii sale.

Care sunt pașii pentru a accesa soluțiile de finanțare IMM și HORECA Electric-Up?

Malma în calitate de instalator autorizat ANRE, ținând cont de criteriile care se regăsesc în Ghidul solicitantului Electric Up., asigura serviciul al 360 de grade de la analiza pana la instalare si obtinerea autorizatiilor necesare.
Raportul de producție anuală a soluției fotovoltaice propuse, rezultat în urma analizei informațiilor colectate și corelate, trebuie descărcat în format .csv și depus în aplicația informatică.
După introducerea în platforma online a tuturor datelor solicitate (referitoare la: consumurile lunare/anuale al companiei tale, tipul de stație/stații de reîncărcare folosite, producția anuală a centralei fotovoltaice, valoarea finanțării nerambursabile solicitate etc.), fiecare proiect primește un coeficient de performanță - CPP. Acest punctaj (CPP) este principalul criteriu de departajare a candidaților la programul Electric Up, în funcție de care se alocă finanțările.

MALMA ENERGY

De ce sa ne alegi?

Realizăm un serviciu integrat constând în:

- Analiză și dimensionare parcuri fotovoltaice
- Studiu fezabilitate cf HG 907

Pro tehnic (PT)

Intocmirea proiectului tehnic la nivel de DTAC (documentație tehnică pentru obținerea avizului de construire) și DE (detalii execuție).

Analiza cost-beneficiu

Analiza cost-beneficiu, calcul amortizare investiție, IRR conform HG 907

Ne ocupam de tot procesul

Instalare, punere în funcțiune, racordare la rețea, mentenanta

Gestionare producție de energie

Gestionare producție de energie – operare parc.

MALMA ENERGY

Discută acum cu echipa MALMA

Pentru a oferi cele mai bune soluții, specialiștii noștri realizează analize detaliate privind obiceiurile de consum, nevoile de energie electrică ale companiei tale și vin cu variante croite fix pentru tine.

Completează formularul și află mai multe despre serviciile Malma Energy.